Undervisning

Velkommen til min undervisningsportal: I min undervisning er der altid online støtte og hjælp. Det er vigtigt at du øver dig, men det er også vigtigt, at det er sjovt og inspirerende at øve derhjemme. I min undervisning er der altid videoinstruktioner, noder, tabulatur, tips, tricks og ikke mindst backingmusik. Således bliver det sjovere, mere realistisk, musikalsk og inspirerende at øve sig. Her er både lette og svære numre og øvelser og i en masse forskellige stilarter. Her kan du se forskellige klip fra materialet: 

Tryk på pilen ud for “Undervisning” for at komme til materialerne. Skriv til jespernordal@gmail.com for mere information og tilmelding. Herunder er der forskellige demoer:
Jimi Hendrix, Coldplay, Ed Sheeran, Michael Jackson, Pat Metheny, John Scofield, Bill Frisell, Julian Lage, Mike Landau, Scott Henderson, SRV, AC/DC, Nirvana, Metallica, Jazz, Blues, Rock, skalaer med meget mere…


Læs om:optagelsesprøve MGK:

MGK optagelseprøve øveplan, 

Optagelsesprøve #1 Imitation

Optagelsesprøven #2 Nodelæsning

Optagelsesprøven #3 Akkorder

Optagelsesprøven #4 Rytmer

cropped-cover-billede-41.jpg


Talent vs Træning:

Jeg tror, at vores største talent, er evnen til at flytte os, til at arbejde med vores evner, til at være ærlig om vores mangler og arbejde stenhårdt på at forbedre dem. Jeg syntes vi skal medvirke til en fortælling om det foranderlige talent og om det muliges kunst i stedet for at grave os selv og vores evner ned med en jantelovs inspireret ide om, at hvis ikke du ”har den” kan det være ligemeget!

På vores side: www.nordalbrothers.com, har vi taget nogle af de elementer op, som vi selv har stødt på i vores studietid – elementer der tit bliver forbundet med begrebet talent. Ikke hvor hurtigt eller overlegent man spiller, men hvor musikalsk man er i sin perfomance. Det er elementer som fx rytmefornemmelse, trinfornemmelse/gehør og lignende emner, der er svære at få has på, men som efter vores bedste overbevisning snildt kan øves og forbedres.

Se mere om undervisning her:

Pedaler 2