Velkommen til min undervisningsportal:

I min undervisning er der altid online støtte og hjælp. Det er vigtigt at du øver dig, men det er også vigtigt, at det er sjovt og inspirerende at øve derhjemme. I min undervisning er der altid videoinstruktioner, noder, tabulatur, tips, tricks og ikke mindst backingmusik. Således bliver det sjovere, mere realistisk, musikalsk og inspirerende at øve sig. Her er både lette og svære numre og øvelser og i en masse forskellige stilarter. Herunder kan du se forskellige klip fra materialet:  Tryk på pilen ud for “Undervisning” for at komme til materialerne. Skriv til mig for mere information og tilmelding.

Jimi Hendrix, Coldplay, Ed Sheeran, Michael Jackson, Pat Metheny, John Scofield, Bill Frisell, Julian Lage, Mike Landau, Scott Henderson, SRV, AC/DC, Nirvana, Metallica, Jazz, Blues, Rock, Skalaer med meget mere…


Tryk her for at læse om optagelsesprøve til MGK mm:

cropped-cover-billede-41.jpg


Talent vs Træning:

Jeg tror, at vores største talent, er evnen til at flytte os, til at arbejde med vores evner, til at erkende hvad vi endnu ikke magter og arbejde stenhårdt på at opnå det. Jeg vil gerne medvirke til en fortælling om det foranderlige talent og om det muliges kunst, i stedet for at begrænse os med en jantelovs-inspireret ide om, at hvis ikke du ”har den” kan det være ligemeget.

På vores side: www.nordalbrothers.com, har vi taget nogle af de elementer op der tit bliver forbundet med begrebet talent. Ikke hvor hurtigt eller overlegent man spiller, men hvor musikalsk man er i sin musiceren. Det er elementer som fx rytmefornemmelse, trinfornemmelse/gehør og lignende emner, der er svære at få has på, men som efter vores bedste overbevisning let kan øves og forbedres.

Se mere om undervisning her

da_DK
da_DK